ALYSS

Sieraden, interieur en lifestyle artikelen – cadeaus

Over ons

Sieraden merk ALYSS. shop je favoriete sieraden online

Wat begon als een zoektocht naar de perfecte verfijnde gouden sieraden, werd in 2013 de komst van ALYSS. Verfijnde gouden sieraden, die naast van goede kwaliteit, ook nog eens betaalbaar zijn. Een must volgens Alyssa Blok, oprichtster van het merk.

De collectie van ALYSS

De sieraden hebben een verfijnde vrouwelijke stijl. Van minimalistisch, modern tot chic. ALYSS brengt sieraden, waaronder oorbellen, ringen, kettingen en armbanden, die elke dag kunnen. Op het werk, thuis of tijdens een avond uit. En daar staat ALYSS voor. Sieraden die dagelijks gedragen kunnen worden en door hun minimale middelen stijl uitdragen, zonder hier continu mee bezig te hoeven zijn. Verder zijn minimale middelen met een perfect resultaat het streven achter het merk. Casual, vrouwelijk en verfijnd. Een blijvend beeld in de modewereld. Verder zit schoonheid in eenvoud en mooie elegante vormen. Dit probeert Alyssa daarom ook zo veel mogelijk in de ontwerpen van de collecties te verwerken!

De collecties zijn voornamelijk geïnspireerd door het leven in de stad. Heldere tijdloze onderwerpen waarbij duurzame en kwalitatieve materialen worden gebruikt. Onze sieraden zijn grotendeels gold filled. Gold filled betekent een onderlaag van messing (oftewel brass). Met daaroverheen 3 dunne laagjes 18 karaats goud. Vervolgens zijn deze laagjes afgewerkt met een vaste coating, waardoor de sieraden met de juiste verzorgen jaren lang mee kunnen. Lees hier meer over gold filled.

Volg ons!

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties, leuke kortingen, acties en inspirerende fotografie? Volg ons dan via onze social media kanalen Facebook en Instagram.

InstagramFacebook

ALYSS | sieraden merk | gouden sieraden